Rietdekkers

Bij Zantingh Rietdekker kunt u terecht voor het onderhoud, het vernieuwen of het plaatsen van rieten daken. Ontdek nu hoe wij te werk gaan ..

Vakfederatie Rietdekkers

Wanneer u overweegt een rietendak te laten plaatsen op een nieuwe woning of bijv. dat u de bestaande dakbedekking (pannen) wilt vervangen door riet, dan is ons advies om u goed te oriënteren. Er zijn nogal wat aanbieders op dit gebied. Overtuig uzelf er in ieder geval van dat u zich laat informeren door bedrijven die zijn aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers. Dan weet u zeker dat u te maken heeft met professionals, die u het beste advies kunnen geven op dit specialistische en ambachtelijke vakgebied. Ook kan het zijn dat uw bestaande rietendak aan vervanging toe is of dat u regelmatig onderhoud wilt laten plegen aan uw rietendak, wat de levensduur ten goede komt.

Kwaliteit riet bepalend

Wij maken onszelf ondergeschikt aan het product waarmee wij werken. De natuur kunnen we niet verbeteren, maar we kunnen er wel veel aan doen om de beste rietsoorten voor u te selecteren. Want het riet zelf bepaalt voor een belangrijk deel de kwaliteit van ons werk en van uw dak! Zantingh Rietdekkers B.V.
Jan Haarstraat 4a
7927 TC Alteveer

Telefoonnummer:
06 - 21 10 68 34